Tehniski jautājumi
Vai jūs varat man palīdzēt ar manu Bathrobe Luxe kontu?
Aizmirsta parole
Sociālo mediju kontu saistīšana
Tehniski jautājumi
Jūsu konta dzēšana
Kā es varu mainīt manu kontaktinformāciju savā Bathrobe Luxe kontā?
Lai veiktu izmaiņas savā personīgajā informācijā:
- Piesakieties savā kontā, noklikšķinot uz personas ikonas lapas augšējā labajā stūrī (vai lietotnes apakšējā labajā stūrī).
- Pēc pierakstīšanās veiciet vēlamos izmaiņas sava konta informācijā:
Parole – Noklikšķinot uz “Mainīt paroli”, jums tiks lūgts ievadīt savu veco paroli un jauno paroli. Pārliecinieties, ka jaunā parole satur no 10 līdz 100 rakstzīmēm.
E-pasta adrese – Noklikšķiniet uz “Mani detaļi” un ievadiet e-pasta adresi, uz kuru vēlaties, lai Bathrobe Luxe jūs kontaktētu.
Piegādes adrese – Atlasiet “Adrešu grāmata” kreisajā kolonnā un “Pievienot jaunu adresi”. Ja tā ir jūsu vēlamā piegādes adrese, noteikti iestatiet to kā noklusējuma adresi.
Maksāšanas metode – Noklikšķinot uz cilnes “Maksāšanas metodes”, tiek parādīts maksāšanas metožu saraksts, kas saistīti ar jūsu kontu. Šeit varat “Pievienot jaunu maksāšanas metodi” un veikt izmaiņas maksāšanas metodēs, kas saistītas ar jūsu kontu.
Kontakta preferences – Noklikšķiniet uz “Kontakta preferences” kreisajā pusē, lai izvēlētos, kā jūs vēlaties, lai Bathrobe Luxe jūs informētu par tā jaunākajiem eksklusīvajiem piedāvājumiem un akcijām. - Pēc nepieciešamajām izmaiņām sava konta informācijā, noteikti noklikšķiniet uz Saglabāt.
Izmaiņas jūsu kontā neietekmēs detaļas par pasūtījumiem, kurus jūs jau esat veikuši.
Aizmirsu savu paroli
Ja esat aizmirsuši savu paroli, procedūra atkārtotai pierakstīšanai ir ļoti vienkārša.
- Dodieties uz mūsu pierakstīšanās lapu.
- Noklikšķiniet uz saites “Aizmirsta parole?” un ievadiet savu e-pasta adresi.
- Mēs jums tad nosūtīsim saiti tieši uz jūsu reģistrēto e-pasta adresi, lai varētu atiestatīt savu paroli.
Neatrodat e-pastu? Mēs iesakām pārbaudīt jūsu surogātpasta mapi.
Sociālo mediju kontu saistīšana
Jūs izveidojat jaunu Bathrobe Luxe kontu? Varat saistīt sociālo mediju kontu ar savu Bathrobe Luxe kontu, reģistrējoties ar savu Apple ID, Facebook kontu vai Google kontu. Pēc tam varēsiet pierakstīties Bathrobe Luxe.
Ja esat reģistrējies ar Apple ID, bet izvēlējies paslēpt savu personīgo e-pasta adresi, Apple ģenerēs jums e-pasta adresi. Lai uzzinātu šo adresi, dodieties uz Apple ID iestatījumiem savā ierīcē vai pierakstieties sava Apple konta lapā.
Jums jau ir Bathrobe Luxe konts? Jūs nevarēsiet saistīt citu sociālo mediju kontu ar savu Bathrobe Luxe kontu.
Jūs jau esat reģistrējies caur sociālo mediju kontu? Jūs nevarēsiet pierakstīties, izmantojot savu e-pasta adresi. Lūdzu, noklikšķiniet uz atbilstošās sociālo mediju ikonas pierakstīšanās ekrānā.
Jūs saņemat kļūdas ziņojumu, mēģinot pierakstīties? Ja esat reģistrējies pie Bathrobe Luxe caur savu Google kontu, Facebook kontu vai Apple ID, jūs jums jāpierakstās, izmantojot šo pašu sociālo mediju kontu. Tad izmantojiet pogu, kas atbilst izvēlētajai sociālo mediju platformai, kas atrodas zem e-pasta adreses lauka.
Jūs vēlaties atcelt sociālo mediju konta saistīšanu? Vienkārši noklikšķiniet uz pogas “Atcelt savienojumu” cilnē “Sociālo mediju konti”. Ja esat reģistrējies pie Bathrobe Luxe ar sociālo mediju kontu un tagad vēlaties pierakstīties ar savu e-pasta adresi, jums būs jāizveido jauns Bathrobe Luxe konts ar citu e-pasta adresi.
Man ir tehniska problēma
Ja jums ir tehniska problēma ar Bathrobe Luxe vietni vai lietotni, šeit ir mūsu ieteikumi:
- Notīriet pārlūka sīkdatnes un kešatmiņu
- Mēģiniet ar citu pārlūku
- Mēģiniet no citas ierīces
- Ja izmantojat lietotni: piespiedu kārtā aizvērt lietotni, pārbaudīt, vai jums ir jaunākā versija, un restartēt savu ierīci
Ja problēma joprojām pastāv, noteikti sazinieties ar mūsu klientu servisa komandu.
Izdzēst savu Bathrobe Luxe kontu
Ja vēlaties izdzēst savu Bathrobe Luxe kontu, varat mūs kontaktēt caur mūsu palīdzības lapu.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūsu konta dzēšana noved pie jūsu personīgās informācijas patstāvīgas dzēšanas (pasūtījumu vēsture, saglabātās adreses, maksāšanas metodes un saglabātie produkti).
Kad šī informācija ir apstiprināta, mēs varēsim turpināt ar jūsu konta dzēšanu.